Vakava homeen ja homeen vaara kotona

By | 18 lokakuun, 2020

Kahden vuoden väkivaltaiset hurrikaanit Persianlahden rannikolla ja voimakkaat sateet ja tulvat koillisessa tänä keväänä luovat valtakunnallisen kasvualustan sisätilojen homeelle ja homeelle (jotkut tappavia) nyt, kun kesän lämpöaalto on osunut. Mikä on ratkaisu?

Aihetta ympäröi kiista. Taudinvalvontakeskukset, Lääketieteen instituutti, ja Harvardin tutkijat ja lääkärit, Mayo Clinic, Mount. Siinain lääketieteellinen korkeakoulu ja useat valtion terveysvirastot ovat käsitelleet tätä kysymystä. Viime vuosina lääketieteelliset tutkijat ovat tehneet useita tutkimuksia, joiden tarkoituksena on tunnistaa mahdolliset yhteydet erilaisten hengityselinten ja fyysisten sairauksien ja kuolemien välillä sekä homeen esiintyminen asuintilassamme. Jotkut sanovat, että yhteys on olemassa, toisten mielestä tosiasiat eivät tue sitä.

Tässä ovat tosiasiat. Hometta on kaikkialla; sisällä ja ulkona. Jotkut muotityypit ovat hyviä (penisilliini), jotkut ovat erittäin myrkyllisiä ja antavat hengitettäviä kaasuja (Stachybotrys & # 147; musta hometta & # 148;). Vaikka hometta ei selvästikään ole huolenaihe joillekin ihmisille, kaikki lajikkeet voivat aiheuttaa sairauksia. Muotti lisääntyy muodostamalla itiöitä, jotka vapautuvat ilmaan ja märille pinnoille. Ne voivat kasvaa millä tahansa orgaanisella pinnalla, kuten tapetti, kattotiilet, matot, seinälaatat ja puu. He menestyvät pimeässä, lämpimässä ja kosteassa paikassa, kuten mattojen alla, seinien ja kattojen sisällä. Ne saastuttavat myös esineitä, jotka joutuvat kosketuksiin näiden pintojen kanssa.

Mold voi aiheuttaa allergisia reaktioita ja astmakohtauksia monissa. He valittavat usein flunssaoireista, kroonisesta väsymysoireyhtymästä, muistin heikkenemisestä, migreenistä, sairas kotona -oireyhtymästä, huimauksesta ja nenäverenvuodosta. Nämä ovat lieviä oireita. Monet tutkijat väittävät, että hometta voi hyökätä useisiin tärkeisiin kehojärjestelmiin, mukaan lukien aivot, keskushermosto ja immuunijärjestelmä, ja se on ollut suorana syynä joihinkin kuolemiin. Kuka haluaa haistaa homeen ja homeen ja hengittää kotisienen itiöitä riippumatta kannastasi tässä asiassa? Ne voivat juuttua keuhkoihin (muista, tumma, lämmin ja kostea). Astmaatikot, imeväiset ja ihmiset, joiden immuunijärjestelmä on riittämätön, ovat erityisen alttiita.

Joten mitä tehdä, jos luulet kotisi olevan home- / homehäiriö? Tässä on ehdotettu 5-vaiheinen prosessi:

& # 149; Muottitarkastus – Palkkaa pätevä sertifioitu multaa tarkastava yritys arvioimaan kotisi ja määrittämään homeen syy ja tartunnan vakavuus.

& # 149; Sivuston eristäminen – Jos homeessa on ongelmia, sinun tulee eristää alue huolellisesti, jotta estät vuotamasta tartumattomille alueille puhdistuksen aikana.

& # 149; Puhdistus / kiinnitys – Muottia ei saa sekoittaa; jos se on vakavaa tai seinien sisällä, saatat joutua käyttämään erikoistunutta korjausyritystä (avaruuspuvuissa) ja pudottamaan materiaalit vaarallisten jätteiden säiliöihin.

& # 149; Poista syy – korjaa se, jos siinä on rakenteellisia vaurioita tai vuotava putkisto aiheuttaa kosteusongelman.

& # 149; Ylläpito / ennaltaehkäisy on jatkuva ohjelma syyn toistumisen estämiseksi ja käytä hyväksi todettua puhdistustekniikkaa puhtaan ympäristön ylläpitämiseksi ja homeen kasvun poistamiseksi.

Viimeinen kohta keskittyy tekniikoiden käyttöön, jotka ovat osoittautuneet tehokkaiksi hometta vastaan. HEPA-suodattimet ja puhdistimiksi kutsutut sähköstaattiset suodattimet eivät ole tehokkaita homeita vastaan. Nyt on kuitenkin olemassa edullinen, patentoitu ja turvallinen tekniikka, jonka on osoitettu pystyvän puhdistamaan erilaisten mikrobien pinnat ja pysäyttämään homeen / homeen kasvun. Tämä tehokas tekniikka on saanut laajaa hyväksyntää sen jälkeen, kun hallitus käytti sitä Pentagonin syyskuun 11. päivän puhdistuksen aikana, sitä käytetään tällä hetkellä useissa valtion virastoissa ja se on suuren yleisön saatavilla valtuutettujen jälleenmyyjien verkon kautta. Lisätietoja on osoitteessa www.freshair2u.info. [http://www.freshair2u.info]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *