Struuma ja vartalon haju

By | 22 marraskuun, 2020

Voivatko ihmiset, joilla on kehon haju, olla ”immuuneja” omalle epämiellyttävälle hajulleen?

Se on oikein. Ihmisen nenä tunnistaa 4000 erilaista hajua, ja todella herkkä kärsimys tunnistaa jopa 10000 erilaista hajua. Mutta jos olet haistanut pitkään, nenäsi on ylikuormitettu, etkä voi enää havaita sitä.

Siksi käyttämäsi hajuvesi menettää tuoksunsa hetken kuluttua, eikä ystävällinen roskien kerääjäsi häiritse lainkaan sen ympärillä olevaa roskaa. Muut ihmiset voivat haistaa nämä asiat helposti, mutta eivät ne, jotka ovat kokeneet saman hajun jonkin kalkin määrän vuoksi.

Voiko struuma aiheuttaa BO: ta?

Samoin kuin pahanhajuinen hengitys, joka voi osoittaa munuaissairauden tai diabeteksen, BO voi myös merkitä taustalla olevaa lääketieteellistä ongelmaa. Kilpirauhasen liikatoiminnan (tai kilpirauhasen liikatoiminnan) aiheuttama struuma voi edistää hikoilua, mikä tekee kehostasi alttiimman hajua aiheuttaville bakteereille.

Tietyt aineenvaihdunnan infektiohäiriöt, tietyt lääkkeet ja elintarvikkeet, kuten valkosipuli, sipulit ja parsa, voivat myös aiheuttaa BO: ta. Sama pätee uremiaan (vakava tila, jossa munuaiset eivät pysty erittämään jätetuotteita) ja keuhkokuumeeseen.

Jos ongelma jatkuu hyvän henkilökohtaisen hygienian noudattamisesta ja tehokkaan deodorantin käytöstä huolimatta, on aika ottaa yhteyttä lääkäriisi ongelman syyn selvittämiseksi.

Voisiko työ kemiantehtaalla johtaa BW: hen?

Työskentely kemiantehtaalla voi todennäköisesti aiheuttaa epämiellyttävän hajun, mutta se ei tarkoita, että haju säilyy myös lähdön jälkeen.

BO: n tai bromidroosin syyllinen ovat bakteerit, jotka vaikuttavat apokriinisten hikirauhasten eritykseen. Verrattuna eccrine-hikirauhasiin, jotka jäähdyttävät kehoa, apokriiniset rauhaset tuottavat maitomaista nestettä, jolla tiedetään olevan vain muita toimintoja kuin bakteerien ruoka.

Kun bakteerit pilkkovat tätä ruokaa, ne tuottavat 3-metyyli-2-hekseeenihappoa, jonka haju riittää torjumaan vihollisesi. Tämä käy ilmi noin kuuden tunnin kuluttua, ja haju vahvistuu lämpimällä säällä.

Apokriiniset rauhaset löytyvät pääasiassa kainaloista ja perineumista, mikä selittää, miksi nämä alueet haisevat helposti, jos et harjoittele hyvää henkilökohtaista hygieniaa. Aasialaisilla on vähemmän ulkokalvonirauhasia kuin amerikkalaisilla tai eurooppalaisilla. Tämä tarkoittaa, että he haisevat vähemmän kuin muut ihmiset. Huono uutinen on, että miehillä on enemmän apokriinisiä rauhasia ja enemmän androgeeneja, mieshormoneja, jotka stimuloivat hajua tuottavia rauhasia.

Käytä kauniille iholle Lumnaderm Whitening Cream -voidetta, joka poistaa pisamia, ruma-ikäisiä pisteitä, auringonpaisteita, aknen ja hyperpigmentaation. Lumnaderm tasapainottaa epätasaisia ​​ihon sävyjä ja kirkastaa ihoa ohjeiden mukaan. Lisätietoja osoitteessa http://www.lumnaderm.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *