Sinuslääkkeet – Sinuiitin hoito luonnollisilla kodin korjaustoimenpiteillä

By | 16 marraskuun, 2020

Sinuiitti on tila, jossa kallon sinusontelot tukkeutuvat limakalvon tulehduksella, joka häiritsee luonnollista ilman ja liman vaihtoa. Tämän seurauksena limakalvo ja ilma pääsevät sisälle tai syntyy tyhjiö. Paine sinusseinämiin kasvaa aiheuttaen voimakasta kipua ja tuskaa. Rutiininomainen sinushoito käyttää antibiootteja, antihistamiineja ja nenänsisäisiä kortikosteroideja. Ne ovat erittäin tehokkaita sinusinfektioiden hoidossa ja tarjoavat nopean helpotuksen, mutta niillä on usein pitkäaikaisia ​​sivuvaikutuksia ja ne ovat erittäin kalliita.

Samaan aikaan kotihoitoja käyttävät korjaustoimenpiteet ovat halpoja ja tehokkaita. Ne eivät myöskään aiheuta haitallisia sivuvaikutuksia. Tämä artikkeli sisältää luettelon yksinkertaisista mutta erittäin tehokkaista hoidoista sinusongelmiin.

Tehokkain luonnollinen lääke on vesi, jota voidaan käyttää inhalaattorina tai hyvän kuivumisen ylläpitämiseksi. Käytä omenaviinietikkaa ja liuota se veteen saadaksesi paremman vaikutuksen, jälleen tämä toimii sekä hengitettynä että kosteuttavana. Etikka liuottaa limakalvot ja estää bakteerien kasvua. Limonadit ovat myös hyödyllisiä, koska ne sisältävät monia viruslääkkeitä. Basilikatee on toinen hieno lääke, voit myös lisätä Oregonia tai teepuuöljyä veteen hengittäessäsi – ole aina varovainen, ettet käytä liikaa aromaattisia öljyjä inhalaatioon, koska se voi vahingoittaa limakalvojasi.

Suihkuta lämmin suihku saadaksesi vesi suoraan kasvoillesi ja hengitä höyry välittömään helpotukseen. Voit myös käyttää mausteisia ruokia ja jalapenoja, koska niillä on taipumus liuottaa limaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *