Pidä aina ensiapupakkaus mukanasi

By | 17 marraskuun, 2020

Jos olet sellainen henkilö, joka haluaa auttaa muita, sinulla on oltava ensiapupakkaus mukanasi. Voit antaa parantavaa myös rakkaillesi, kun sinulla on oltava ensiapupakkaus kotona. Ennen kuin säilytät ensiapupakettia kotona, harkitse osallistumista koulutuksiin, koska ne opettavat sinua käyttämään erilaisia ​​kirurgisia instrumentteja ja lääkkeitä oikein.

Kirurgisten instrumenttien perustiedot ovat viime aikoina tulleet tärkeämmiksi. Näitä työkaluja on yleensä 2 tyyppiä. Näiden kirurgisten instrumenttien päätyyppi on palautettavia kirurgisia instrumentteja. Näitä koneita käytetään yleisesti sairaaloissa, päivystyssauvoissa, leikkaussaleissa ja muilla sairaala-alueilla. Näissä palautettavissa kirurgisissa instrumenteissa lukuisilla kirurgisilla leikkureilla, saksilla ja monilla muilla lääketieteellisillä instrumenteilla on suuri merkitys. Nämä palautettavat kirurgiset instrumentit on yleensä valmistettu kovista metalleista, kuten ruostumattomasta teräksestä tai muusta kestävästä metallista, ja niitä voidaan käyttää useita kuukausia alle vuodessa. Palautettuja kirurgisia instrumentteja ei kuitenkaan voida käyttää ilman asianmukaista lääketieteellistä ohjausta, koska ne voivat olla merkittävä syy heterogeenisiin sairauksiin ja infektioihin.

Tyypillisesti kun olet suorittanut ensiapukoulutuksen paikallisessa sairaalassa tai yhdistyksessä, kuten Punaisessa Ristissä, kouluttajasi tarjoaa sinulle myös tarkistuslistan ensiapupakkauksellesi. Sekkiluettelo sisältää yleensä seuraavat tuotteet:

# Antibakteerinen pesu

#Harsotelat ja sideharso

# Puuvillan silmut ja puuvillapallot

# Neosopyriini tai muu kolminkertainen antibakteerinen voide tai voide

# Lääketieteellinen teippi, sakset, kylmä / kuuma pakkaus

# Lämpömittari ja mehiläisten pistosarja

# Joitakin siteitä

Lääkekaapissa on monia muita lisävarusteita, kuten steriili vesi, kynsisakset, itsekiinnittyvä teippi, traumasakset, kirurgisen ompeleen neula, kirurginen ommel, Ethicon-ompeleet, vinyyliverkko, auringonpolttamohoidot ja steroidit. voide jne.

Jotkut näistä aiheista vaativat tarkemman koulutuksen, jotta niitä voidaan käyttää oikein, esimerkiksi trauma-saksilla leikataan nahkatakkeja, denimiä, turvavöitä jne. Samoin kuin kirurgisten instrumenttien, kuten kirurgisen ompeluneulan ja kirurgisen langan, käyttämisessä tarvitset myös tarkka valmistelu. kiinnitä huomiota suuriin leikkauksiin tai haavoihin. Pidä ompeluneula ja muut kirurgiset instrumentit aina puhtaina.

Voit myös rakentaa kaksi ensiapupakkausta, yhden kotiin ja toisen matkalle. Ota pieni ensiapupakkaus mukaasi, kun lähdet matkalle, tai voit myös soittaa matkakoteloosi pienen ensimmäisen mainoslaatikon. Saadaksesi kaikki nämä ensiapupakkauksesi välttämättömät tuotteet, voit etsiä Internetistä löytääksesi monia luotettavia resursseja, jotka odottavat sinua. Mistä löydät alennuksia, kun tilaat suuren määrän lääketieteellisiä instrumentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *