Perhelääketiede ja perhelääkärit

By | 18 lokakuun, 2020

Miehet ja naiset, jotta heistä tulisi perhelääkäreitä, suorittavat nelivuotisen tutkinto-ohjelman, opiskelevat akkreditoidussa perhelääketieteen residenssiohjelmassa ja vielä kolme vuotta opintoja ennen neuvoston todistuksen saamista. Perhelääkäri on yhden luukun terveysasiantuntija. He hoitavat kaikkia perheenjäseniä, tutkivat, tutkivat ja diagnosoivat sairauksia päästä varpaisiin. Tämän tyyppistä hoitoa kutsutaan integroiduksi hoidoksi, kun perhelääkäri kehittää henkilökohtaisia ​​terveydenhoitosuunnitelmia kaiken ikäisten äitien, isien ja lasten hoitamiseksi. Perhelääkärit hoitavat monenlaisia ​​sairauksia, ja he voivat olla terapeuttejasi milloin tahansa elämässäsi. Toisin kuin muut erikoisalat, perhelääketieteeseen kuuluu kaikenlaisten lääketieteellisten ongelmien koordinointi, kuten vilustuminen, raskaus akuuttien tai kroonisten sairauksien hoitoon.

Perhelääkäreiden on tarjottava lääketieteellistä hoitoa korkeimmalla tasolla maailmassa. Heidät on sertifioitava uudelleen kuuden vuoden välein amerikkalaisten instituutioiden, kuten American Board of Family Medicine, American Academy of Family Physicians tai Board of Accreditation for Postgraduate Medical Education, joilla kaikilla on maailmanlaajuiset vastavuoroisuussopimukset perheelle. lääketieteen opettaminen. Joitakin perusterveydenhuollon lääkärin vierailun etuja ovat seuraavat:

• Perhelääkäreillä on koko henkilökohtainen ja perhelääkehistoriasi, koska he ovat hoitaneet sinua monien vuosien ajan.

• Lääkärit, jotka ovat seuranneet perheenjäsenten sukupolvia, voivat auttaa tutkimaan erilaisia ​​geneettisiä sairauksia, kuten syöpää, jos niitä esiintyy useammin kuin kerran sukupolvessa.

• Perheyrittäjät voivat suorittaa pieniä kirurgisia toimenpiteitä ilman lisäkustannuksia lääkärin vierailusta.

• Ne parantavat köyhien ihmisten elämää Amerikassa ja ulkomailla.

Tutkimukset ja kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että perusterveydenhuollon lääkärit Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa ovat vastuussa sydän- ja verisuonitautien, syövän, diabeteksen, alhaisen syntymäpainon, liikalihavuuden ja monia muita sairauksia ja terveysolosuhteita. Tilastotiedot perhelääkäreiden tarjoamasta lääketieteellisestä hoidosta ovat osoittaneet, että ne auttavat pidentämään elinajanodotetta ja hallitsemaan tautien leviämistä. Heidän osallistumisensa terveydenhoitoon on johtanut pienempiin terveydenhuoltokustannuksiin, ne auttavat vähentämään sairaalahoitoa, päivystyskäyntejä ja vähentämään leikkauskustannuksia.

Perhelääkäri on erikoistunut ennaltaehkäisyyn, yhteisöhoitoon, maailmanlaajuiseen terveydenhuoltoon sekä monenlaisten terveysongelmien diagnosointiin ja hoitoon, jotta hoidon laatua voidaan parantaa paikallisissa, maaseudulla, kaupungeissa ja suurissa kaupungeissa. Vaikka ihmiset ovat yleensä terveitä, potilaat hyötyvät ylläpitämällä suhdetta terveydenhuollon tarjoajiin. Lääkärit tukevat ihmisiä pysymään terveinä ruokavalio-ohjelmien avulla, he kannustavat potilaansa liikuntaan pysyäkseen fyysisesti ja henkisesti terveinä.

Yksi tärkeimmistä syistä perhelääketieteen toimintaan on potilaiden ja lääkäreiden suhde. Tämä erikoistunut ja luottamuksellinen suhde on hyvä ihmisille, jotka tuntevat olonsa mukavaksi puhua lääkäreilleen terveydestään. Lääkärit ympäri maailmaa ovat valmiita vastaamaan potilaidensa kysymyksiin tavalla, joka luo luottamuksellisen siteen. Tämä sidos luo luottamussuhteen, jossa potilaat kuuntelevat ja seuraavat terveydenhuollon tarjoajansa neuvoja ja ohjeita, mikä vähentää taudin leviämismahdollisuuksia. tartunta

Perhelääketieteessä on kyse koko ihmisen hoidosta, ei vain oireista. Perhelääkärillä on valtava vaikutus jokaisen potilaan fyysiseen, henkiseen, ympäristölliseen, emotionaaliseen ja hengelliseen terveyteen. Lääkärit, jotka ovat perehtyneitä potilaisiinsa, voivat auttaa lisäämään toivon, rakkauden, uskon ja luottamuksen parantavia voimia, kun elämä on haasteita, jotka voivat aiheuttaa masennusta, pelkoa, surua ja vihaa. Lisäksi, jos lääkärin potilas vaatii erikoislääkäriin, perhelääkäri voi auttaa koordinoimaan hoitoa. Potilaat voivat usein olla turhautuneita ja hämmentyneitä, kun heidän on hoidettava omaa terveydenhuoltojärjestelmäänsä. Kun perhelääkäri on vieressäsi, koko terveydenhuoltomatka on helpompaa ja vähemmän pelottavaa tuntemattomuuden takia.

Pakolaiset ovat aina paenneet ulkomaille, mukaan lukien Yhdysvallat, saadakseen paremmat mahdollisuudet itselleen ja perheelleen. Tämänhetkiset maailmanlaajuiset uutiset seuraavat nykyään pakolaisia, jotka pakenevat maastaan ​​eri syistä. Kaikkien pakolaisten on ennen lääkärintarkastusta hyväksyttävä lääkärintarkastus, jonka usein tekevät perusterveydenhuollon lääkärit. Lääkärit tutkivat pakolaisten henkiseen ja sosiaaliseen terveyteen liittyviä erilaisia ​​terveysongelmia. Perhelääkärin tarkistaminen tartuntatautien, kroonisten sairauksien ja pakolaisten tuki- ja liikuntaelimistön ja loisten varalta, mikä varmistaa immunisoinnin. Heidän keräämänsä tiedot välitetään maan pääterveysvirastolle, Yhdysvaltojen tautien torjunnan ja ehkäisyn keskuksille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *