Parantavat yrtit

By | 16 lokakuun, 2020

Yrttilääkettä käytetään vaihtoehtona farmaseuttiselle lääkkeelle.

Esivanhempamme oppivat ajan myötä käyttämään näitä yrttejä useimpien sairauksien parantamiseksi ja parantamiseksi. He oppivat kehittämään tapoja erottaa parantava yhdiste useimmista yrtteistä.

Voit ottaa yrttejä kapseleina, suihkeina ja nesteinä. Voit myös käyttää yrttejä yhdistelmällä yhdisteitä, jotka on kemiallisesti eristetty yrtteistä ja väkevöity. Suurin osa yrtteistä myydään kapseleina, mikä on helpoin tapa kuluttaa niitä. Parasta on perustiedot siitä, mitkä yrtit ovat parhaita.

Yrttejä voi ostaa paikalliselta lastentarhaltasi kasvaa itse, tai voit ostaa niitä supermarketista, luontaistuotekaupoista, postimyynnistä tai verkossa.

Yrtteillä on keskeinen rooli homeopatiassa, kiinalaisessa lääketieteessä, Ayurvedassa ja naturopatiassa. Lääkekasveilla ja lääkkeillä on paljon yhteistä, mutta useimmat yrtit ovat vähemmän tehokkaita kuin lääkkeet. Joillakin lääkkeillä on sivuvaikutuksia, toisin kuin useimmat yrtit. Lääkkeiden tavoin yrtteillä voi olla sivuvaikutuksia, jos niitä käytetään väärin. Ole hyvä ja tee tutkimuksesi ennen yrttien käyttöä, jos sinulla on haittavaikutuksia, lopeta käyttö. Tämä on harvinaista, mutta jokainen voi reagoida eri tavalla.

Yrttejä ei tule antaa alle 3-vuotiaille lapsille, raskauden tai imetyksen aikana, ellei terveydenhuollon tarjoaja suosittele. Pidä kiinni pienistä annoksista iän (yli 60) kanssa, kun herkkyys kasvaa iän myötä. Yrttien yliannostuksen riskiä ei käytännössä ole. Lue aina pakkauksen tai pullon ohjeet ennen kasviperäisten lääkkeiden käyttöä.

Jos et ole varma siitä, mikä aiheuttaa lievää epämukavuutta, on parasta ottaa yhteyttä lääkäriisi.

Tuoreiden yrttien kasvattaminen puutarhassasi on hyödyllistä, koska voit käyttää niitä ruoanlaittoon ja salaatteihin. Muista käyttää vain tuntemiasi yrttejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *