Mitä odottaa kotihoitopalveluista ja kuinka valita paras palveluntarjoaja

By | 16 lokakuun, 2020

Kotihoito on yleensä muuta kuin lääketieteellistä kotihoitoa. Palveluja vuokrataan yleensä aikuisille, jotka syystä tai toisesta eivät pysty suorittamaan päivittäisiä toimintojaan. Sen lisäksi, että perheenjäsenille tarjotaan mielenrauhaa, apua saaneet aikuiset pysyvät kodissaan mukavampina kuin ollessaan hoitokodissa tai laitoksessa, joka masentaa joitain. On tärkeää muistaa, että kotihoito eroaa kotihoidosta. Kotihoito vaatii rekisteröityneitä sairaanhoitajia ja koulutettuja terapeutteja, joilla on lääketieteellinen pätevyys ja jotka voivat tarjota kotihoitoa.

Mitä kotihoito voi tehdä sinulle

Sertifioidut koti-apurit voivat tehdä useita asioita asiakkailleen. Nämä sisältävät:

1. Henkilökohtainen hoito, jossa he auttavat asiakkaita uimaan, hoitamaan, pukeutumaan ja valmistamaan aterioita.

2. Viestintä, erityisesti aikuisten kanssa, joilla on dementia tai Alzheimerin tauti ja jotka tarvitsevat jonkun olevan läsnä päivällä. Tähän voi kuulua shoppailu, chattailu ja television katseleminen heidän kanssaan. Seuralaisia ​​tarvitsevat voivat yleensä harjoittaa päivittäisiä toimintoja yksin, mutta muistutus saattaa olla tarpeen.

3. Apua talossa, johon kuuluu kevyt siivous ja pesula sekä talon siistiminen. Kotitaloustyöt tehdään yleensä avustettavan henkilön kanssa, ei heidän puolestaan.

Paras valinta

Kun etsit kotihoidon tarjoajaa, on tärkeää muistaa, että voit saada palveluja yksityishenkilöltä tai toimistolta. Yritykset ovat yleensä luotettavampia joillekin ihmisille, mutta ne voivat olla hieman kalliimpia verrattuna yksittäisiin palveluntarjoajiin. Kun olet päättänyt, minkä reitin valitset, tarkista seuraavat asiat, jotta sinulla on paras palveluntarjoaja tarpeisiisi.

Huoltajan pätevyys

Kotihoitajat eivät välttämättä vaadi lääketieteellistä koulutusta, mutta heidät tulisi ainakin kouluttaa tarjoamaan laadukkaita palveluja. Heidän on opittava olemaan kohtelias ja kohdeltava asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Koulutus on erittäin tärkeää, ja siksi sinun tulisi palkata koulutettuja huoltajia varmistaaksesi, että rakkaasi on turvallisissa käsissä.

Hoitotyön aikataulu

Suurimmalla osalla aikuisista on mukavampaa, että yksi hoitaja huolehtii heidän tarpeistaan, eikä vuoro välttämättä toimi heidän puolestaan. Harkitessasi palveluntarjoajaa, harkitse, onko rakkaallesi mahdollisuus hoitaa erityistä hoitajaa vai onko sinun pakko työskennellä useiden korvaavien hoitajien kanssa. Valitse, mikä toimii parhaiten apua saavalle henkilölle.

Palvelut

Normaalien päivittäisten toimintojesi lisäksi saatat tarvita muita siihen liittyviä palveluita. Selvitä, tarjoaako palveluntarjoajasi näitä palveluja, jotta sinun ei tarvitse etsiä muualta tai tehdä liikaa muutoksia, kun tarvitset lisäpalveluita. Mitä enemmän palveluja palveluntarjoajasi pystyy käsittelemään, sitä parempi ja helpompaa se on vastata nykyisiin tai mahdollisesti syntyviin tarpeisiisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *