meistä

Ihon Ravitsemus Sanoo

Skin food-keskustelu on koulutusalusta siitä, miten hehkua sisällä. Se opettaa sinulle, kuinka käyttää ihoa työkaluna selvittääksesi, mitä kehosi tarvitsee ja kommunikoi kanssasi. Kauneus teollisuus on monen miljardin dollarin teollisuuden, ja olemme kaikki syyllisiä ostaa voiteet ja juoma saavuttaa täydellinen iho, SFT haluamme antaa sinulle sisällä katsoa, mitä tulee sisältä. Kunnioita ja ohjaa jokaista yksilöä ihon, ravitsemuksen ja itsehoidon yksilöllisten kokonaisvaltaisten käytäntöjen kautta. Kannustamme ja toivotamme tervetulleiksi niitä, jotka etsivät tukea lehden, toiminnan ja koulutuksen kautta.

Tapaa perustaja

Tara Curran

Kokonaisvaltainen ravitsemusterapeutti ja ihoasiantuntija Tara on rekisteröity American Association of physicians ilman lääkitystä. Tara toimii asiakkaiden kanssa yksitellen suorittaa työpajat välillä new York ja Los Angeles ja kappalainen Wellness ohjelmat hotelleista, kuten surf Lodge Montaukissa, new Yorkin ja Morgan-ryhmän hotellit. Hänen tehtävänsä on ohjata muut ihmiset miten tulla oma intuitiivinen kouluttajat, ruokkimalla ja muotoiluun niiden iho.

Ota yhteyttä

Hänen käsityksensä jälkeen hänellä on ollut yli 22 tapahtumaa….Tässä on muutamia paikkoja, joissa kävimme.

SOHO House, Los Angeles. Vapaat ihmiset pakenevat Todos Santosiin. Bandier B Studio, New York. Surf Lodge, Montauk. Himo Vaeltava Hollywood, Los Angeles. Hei, Jooga, Los Angeles. Päivitä Juicer, CULVER City, La. Detox Market, Los Angeles. Safari Post, Malibu. Space, Los Angeles. WRKSPC OASIS, Venetsia. Päämaja vapaiden ihmisten, Philadelphia, PA. Vapaa ihmiset SOHO. Idyllwild Taideakatemia, Idyllwild. Potiori, Los Angeles.

theblogbooster@gmail.com