Kuinka vähentää kasvojen ja vartalon punoitusta – pienet askelet, nopeat tulokset

By | 30 lokakuun, 2020

Punoitus voi saada ihmisen tuntemaan itsensä tietoiseksi ulkonäöltään. Punoitukseen voi olla monia syitä. Ensinnäkin, jos olet kärsinyt punoituksesta pitkään, on parasta, että otat ensin yhteyttä ihotautilääkäriin tarkistaaksesi, onko sinulla ruusufinni tai jokin muu ihosairaus.

Hoitamattomana rosacea voi aiheuttaa kuoppia iholle. Joten älä tuhlaa paljon aikaa dermatologin kuulemiseen, joka voi määrätä antibioottigeelejä tai pillereitä. Raskaana olevien naisten tulisi kuitenkin välttää näiden antibioottien käyttöä.

Akupunktion asiantuntijat sanovat, että kasvojen punoitus johtuu liiallisesta kehon lämmöstä. Kaikki, mitä teet kuumeen vähentämiseksi, voi auttaa vähentämään kasvojen punoitusta. Ylimääräinen ruumiinlämpö voi myös aiheuttaa aknea, närästystä, ripulia ja ihottumaa.

Kehon lämmön vähentämiseksi voit välttää mausteisia ruokia, paistettuja ruokia tai kuumia juomia. Sinun tulisi myös välttää sokeria mahdollisimman paljon vähentämällä makeisten saantia. Kokeile myös muita makeutusaineita, kuten hunajaa tai melassia, säätämään kehosi lämpöä.

Syö paljon höyrytettyjä kurkkuja ja vihreitä vihanneksia, koska ne voivat merkittävästi alentaa kehon lämpötilaa. Juo paljon kylmää vettä.

Harjoittele liikuntaa, kuten uintia tai puutarhanhoitoa, viileässä ja rauhallisessa ympäristössä. Vähennä suolan, mausteiden ja öljyjen saantia. Kaikki nämä ruoat lämmittävät kehoa.

Herkkä kookospähkinä vähentää kehon lämpöä erittäin hyvin. Jos haluat paljon parempia tuloksia, liota sarviapilansiemeniä lempeässä kookosvedessä yön yli ja juo aamulla. Tämä voi olla hyvä terveydelle ja keholle. Vaihtoehtoisesti voit yrittää syödä lusikallinen sarviapilansiemeniä päivittäin kehon lämmön vähentämiseksi.

Kasvojen punoituksen syyt:

– ylimääräinen ruumiinlämpö,

-stressi,

-hormonaalinen epätasapaino

Jotkut lääkkeet, kuten verenpainelääkkeet, diabetes tai kolesteroli.

Olemme jo nähneet useita tapoja vähentää kehon lämpöä vähentämään ihon punoitusta. Jos punoituksesi johtuu muista syistä, katsotaanpa, kuinka voit vähentää tätä punoitusta.

Tietyt tuotteet voivat olla erittäin hyödyllisiä punoituksen vähentämisessä käytettäessä kasvonaamiona. Esimerkkejä tällaisista tuotteista:

– Kaurapuuro

– Kurkku

– Kylmä maito

Lisäksi tässä on joitain yrttejä, jotka voivat myös auttaa vähentämään punoitusta:

– Aloe vera

– Minttu

– Vihreä tee

– Lakritsiuute

Katso myös mitä syöt. Syö paljon tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Sisällytä täysjyvätuotteet ja palkokasvit ruokavalioon. Syö elintarvikkeita, joissa on runsaasti omega-3-rasvahappoja, kuten saksanpähkinöitä, kylmävesikaloja jne.

Vältä seuraavia mahdollisuuksien mukaan:

-kofeiini,

-alkoholia,

-Mausteiset ruoat,

– meijeri,

-sitrus,

-punainen liha,

– puolivalmisteet, joissa on säilöntäaineita,

-sokeri.

Sinun tulisi myös välttää ankaria saippuoita ja kuorintoja. Vältä hajusteita, koska ne voivat olla ankaria herkälle iholle. Meikkiä käytettäessä etsi voiteita ja voiteita, joilla on hieman vihreä tai keltainen sävy. Nämä värit voivat kompensoida punaisia ​​ihonvärejä.

Jos punoitus johtuu ulkona olevasta voimakkaasta tuulesta tai liikunnasta, voit vähentää punoitusta seuraavasti: Liota rätti jääkylmässä maidossa ja aseta se sitten kasvoillesi noin kymmeneksi minuutiksi. Maidon proteiinit, rasvat, aminohapot ja A-vitamiini voivat auttaa vähentämään punoituksen oireita.

Muuten, sinun tulisi myös tutkia stressinhallintatekniikoita, koska liiallinen punoitus voi johtua myös stressistä.

Meditaatio, akupunktio, yrttejä rentouttava tee, aromaterapia ja muut stressiä lievittävät tekniikat voivat olla hyödyllisiä punoituksen hoidossa pitkällä aikavälillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *