Kuinka tärkeätä henkilökohtainen terveydenhoito elektronisten terveystuotteiden kanssa kotona tai ulkona?

By | 16 lokakuun, 2020

Itsesi ja perheesi hoitaminen voi olla haastavaa. Olipa kyseessä hankaus, nyrjähdys tai venytys, oikeiden tuotteiden käyttö on tärkeä valinta. Achhamall.com pyrkii jatkuvasti tarjoamaan uusia ja olennaisia ​​vastauksia parantamaan ja suojaamaan pieniä vammoja ja tukemaan omia sosiaalipalvelutarpeitasi.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että ilman pilaantuminen, joko lyhytaikainen tai pitkäaikainen, voi vaikuttaa hienovaraisesti keuhkoihin, sydämeen ja mahdollisesti aivoihin. On arvioitu, että ulkoilman epäpuhtaudet aiheuttavat vuosittain 3 miljoonan ihmisen ylitarjonnan. Vastaavasti useat kaupunkialueet ovat esittäneet toimenpiteitä kaupunkien ilmansaasteiden vähentämiseksi.

Markkinoilla on tällä hetkellä saatavilla monia henkilökohtaisia ​​henkilökohtaisia ​​hoitotuotteita, joita käyttäjä voi käyttää kotona. Tuotteet, kuten hammasharja, ilmanpuhdistin tai ionisaattori luonnollisella ilmansuodattimella, pölytiivis kasvonaamio, robottiimuri ja monet elektroniset tuotteet.

Miksi tarvitsemme pölyä suojaavan kasvonaamion?

Koska kasvonaamarit ja hengityssuojaimet ovat helpommin saatavilla kuin ilotulitusvälineet tänä talvena, on yhä vaikeampaa valita oikea vaihtoehto monista vaihtoehdoista monissa hyväpalkkaisissa vitriineissä.

Suojaavatko kaikki hengityssuojaimet ja hunnut kontaminaatiota vastaan? Mikä tyyppi sopii minulle parhaiten? Ovatko kalliit hengityssuojaimet todella paljon parempia kuin kertakäyttöiset siistit verhot?

Ne tarjoavat jonkin verran luottamusta, mutta luottavat paljon enemmän siihen, miten ne sopivat kasvoillesi.

Saastuneet huput ja hengityssuojaimet poistavat kaiken muotoiset ja kokoiset nesteet ja ilmassa olevat aineet (PM10 ja PM2,5), mutta eivät suojaa synteettisiltä aineilta, kaasuilta ja höyryiltä. Oikein käytettynä hengityssuojaimet suojaavat ajoneuvon iskuilta vähentämällä hengitys- ja sepelvaltimotautien riskiä ja suojaavat ihmisiä sairauksilta estämällä hiukkasia ja bakteereita.

N-95-erotushengityssuojaimet suojaavat myös infektioilta ja muulta kontaminaatiolta, mutta vain, jos ne hävitetään kertakäyttöisen käytön jälkeen. Henkilöt, joilla on loputtomia hengitys-, sepelvaltimotaudeita, infektioita ja muita hengitysvaikeuksia aiheuttavia hyvinvointitiloja, eivät välttämättä hengitä hyvin hengityssuojainten kautta, ja heidän tulee kysyä asiantuntijalta edullisin vaihtoehto.

Pääasiassa suojaava, paras tapaus Useimmat taloudellisesti saatavilla olevat kasvohuivit, myös maailmanlaajuisesti taatut, eivät tarjoa tyydyttävää suojaa hiukkasia ja tummaa hiiltä vastaan, mikä johtuu suurelta osin huonosta kasvojen istuvuudesta. edulliset kasvonaamarit Kiinassa. Katsaus, joka julkaistiin BMJ’s Journalissa, Työ- ja ympäristölääketiede huhtikuussa 2018, velvoitti painottamaan suunnitelmaa enemmän ja antamaan ostajille oikean näyttöön perustuvan suunnan.

Intian suosittu ostosivusto tarjoaa parhaat pölykasvonaamiot. TCL-pilaantumista estävä naamio suodattaa tehokkaasti ilmassa olevat vaaralliset hiukkaset ja epäpuhtaudet. Voit laittaa tämän maskin ja päästä ulos huolimatta saastumisesta. Säädettävä hihna sopii kenelle tahansa. Mukava, todella tehokas ja edullinen, tämä naamio on loistava tapa suojata itseäsi ja perhettäsi ilman pilaantumisen vaaroilta.

Miksi tarvitsemme ultraäänihammasharjan?

Alusta alkaen on sanottava, että värähtelevät harjat ovat epäilemättä tehokkaampia poistamaan plakin kuin tavalliset hammasharjat. Tällä taitolla on joka tapauksessa vakavia haittoja, koska pyörivät harjat, jopa halvimmat, ovat paljon kalliimpia kuin tavallinen hammasharja.

Kaikilla tasoilla, kaikilla pyörivillä ultraäänihammasharjoilla on omat erityispiirteensä, ja tuotemerkkien välillä on monia kontrasteja, jotta voit tehdä työsi kunnolla ennen ostosten tekemistä. Jos et aio laittaa kaikkea energiaa markkinatutkimukseen itse, katsokaa silti, mitkä ovat kymmenen parhaan ultraäänihammasharjan.

Ultraääninen hammasharja ei ole riippuvainen harjan pään ja kuitujen fyysisestä liikkumisesta hampaiden pintojen puhdistamiseksi.

Pikemminkin ultraäänihammasharja käyttää usein tärinää, jota kutsutaan ultraääneksi, plakin ja mikro-organismien poistamiseksi hampaista.

Pohjimmiltaan hampaat puhdistetaan ääniaalloilla, joita ihmissilmä ei havaitse.

Ultraäänisen hammasharjan niputtaminen vaatii harjan lähettämään 20000 Hz tai 2 400 000 pyyhkäisyä kerrallaan. Tämä on vaikuttavasti enemmän kuin 12-48 000 tavallista sonic-värähtelevää harjaa, jotka valtaosa meistä tuntee ja joiden kanssa tunnemme.

Monilla verkkosivustoilla on paras ultraäänihammasharja ikenien hoitoon. Paranna ikenien terveyttä ja täydellistä suun terveyttä AODMA-tuotemerkin hammasharjalla. Tämä hammasharja ulottuu jopa sisimpiin kulmiin ylivoimaisen tärinän ansiosta. Se on varustettu useilla tiloilla syvään ja tehokkaaseen puhdistukseen. AODMA-hammasharja tarjoaa erinomaisen plakinpoiston ja ikenien hoidon, ehkäisee ja poistaa ikenetaudin varhaiset merkit. Tämä hammasharja tuottaa noin 6500 äänen värähtelyä minuutissa. Nämä värähtelyt ulottuvat syvälle hampaiden väliin ja ikeniin pitkin ja tarjoavat 100% hammashoitoa. Se saa virtansa AA-paristosta ja on ihanteellinen matkustamiseen.

Ultraäänihammasharjamme puhdistaa hampaat ja ikenet perusteellisesti mutta hellävaraisesti ja poistaa plakin jopa 10 kertaa nopeammin kuin manuaalinen hammasharja. Tämän hammasharjan paras USP on sen vesitiiviys. Tämä tehdään erityisesti kosketuksissa veden kanssa.

Miksi tarvitset ilmanpuhdistinta kotona tai autossa?

Ilmanlaatu Intiassa on kauheaa. Diwalin jälkeen Delhi alkoi muistuttaa profeetallisesti tuhoisaa kohtausta. Edessä on täällä ilman lentokoneita tai yksittäisiä robotteja, mutta myrkyllinen ilma. Olipa niin, jopa NCR Delhin ulkopuolella ja koko vuoden ilmanlaatu Intian todellisilla kaupunkialueilla heikkeni dramaattisesti. Tähän on monia selityksiä – kaupunkiyhteisömme nopea kehitys ja puiden laaja hakkiminen, mukaan lukien jättimäinen määrä autoja, sängen syöminen kotipuutarhassa, roskien kuluttaminen kaupunkialueilla ja lisäksi suolojen suola, kuluttivat kaikki yhdessä, jotta kaupunkialueiden yhteisömme olisivat asumattomia. … Ja kun otetaan huomioon, että näihin kysymyksiin voi olla pitkäaikaisia ​​vastauksia, totuus on, että aivan kuten suurin osa meistä on tottunut asumaan vedenkäsittelylaitteiden kanssa kodeissamme, näyttää siltä, ​​että meidän on hyväksyttävä, että ilma on puhdistaja Intiassa.

Ilmanpuhdistimen omistus näyttää hyvältä tällä hetkellä, mikä johtuu ilman epäpuhtauksien huolestuttavasta suuruudesta suurissa kaupunkiyhteisöissä eri puolilla maata. Saastunut ilma syrjään, se aiheuttaa suuren hengitysvaaran riskin ja voi olla tuhoisa ihmisille, joilla on todellisia hengitysvaikeuksia. Siksi on hyvä olla kotona ilmanpuhdistin, varsinkin ilmanpuhdistin, joka käsittelee herkkyyttä, joka kiihtyy vuodenajan muuttuessa. Selattavia on useita ilmanpuhdistimia, joilla on eri hinnat ja ominaisuudet, mutta kuten luultavasti tiedämme, tarvitaan parempi ilmanpuhdistin. Voit joko valita ilmanpuhdistimen, joka yksinkertaisesti puhdistaa ilman muutamalla pyyhkäisyllä, tai voit ostaa ilmanpuhdistimen kirkkailla kohokohdilla. On sisäilmanpuhdistimia, joilla ei ole tarpeeksi tehoa ja joita voidaan ohjata matkapuhelimella. Jotta aktiviteettisi olisi vähemmän haastava, tässä on luettelo parhaista ilmanpuhdistimista eri hinnoilla ja tarjoaa erilaisia ​​ratkaisuja, jotka yrittävät vähentää toksiinien määrää kaikkialla kotona tai toimistossa.

Jos haluat pitää kotisi terveellisenä, laadukas ilmanpuhdistin on välttämätöntä! Achhamall.com tarjoaa laajan valikoiman sähkötuotteita, ilmanjäähdyttimiä ja ilmanpuhdistimia Intiassa sekä kotikäyttöön että kaupalliseen käyttöön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *