Kuinka käsitellä vilustumista ja flunssaa luonnollisilla lääkkeillä

By | 15 marraskuun, 2020

Olemme kaikki liian perehtyneinä tähän aikaan vuodesta, jolloin kylmä- ja flunssavirukset leviävät keskuudessamme ja pakottavat meidät juoksemaan apteekkiin, etsimään lääkkeitä tai reseptilääkkeitä ja toivomaan, että ne toimivat taianomaisesti – hoitamaan meitä epämiellyttävästä kurkkukivusta, nenän vuotamisesta tai nenän tukosta, yskästä , kuume. Yleisen kylmän tosiasia on kuitenkin se, että mikään farmaseuttinen lääke ei pysty estämään tai parantamaan vilustumista ja flunssaa, vaikka influenssarokotteet voivat tarjota rajoitettua ennaltaehkäisyä ja jotkut lääkkeet voivat lievittää joitain oireita. En henkilökohtaisesti suosittele heitä, ellei tietty sairaus vaadi flunssaa tai määrätä lääkitystä.

Paras tapa olla ottamatta lääkkeitä ollenkaan on yrittää ehkäistä ensin vilustuminen tai flunssa, mutta vaikka saisitkin tartunnan, yksi tehokkaimmista tavoista torjua heitä on käyttää luonnollisia lääkkeitä. Ja luota minuun, he tekevät työtä – jotkut vaikuttavat suoraan immuunijärjestelmään, kun taas toiset voivat tehokkaasti lievittää oireita, joita voimme kokea kylmän tai flunssaviruksen asennuksen aikana.

On olemassa monia hyviä kasviperäisiä lääkekasveja, joita voidaan käyttää torjumaan tehokkaasti vilustumista ja flunssaa. Mainitsen kuitenkin yhden kerran, joka henkilökohtaisen kokemukseni sekä monien tekemieni tieto- ja tutkimuslähteiden perusteella on tehokkain.

Echinacea (Echinacea purpurea, E. angustifolia) on luettelon kärjessä auttaakseen kehoa torjumaan kylmä- ja flunssaoireita heti, kun ne ilmenevät. Echinacea tulisi ottaa heti kylmän tai flunssan alkaessa ja suurina annoksina, jotta se olisi tehokkain. Se toimii voimakkaana immuunin stimulanttina; se stimuloi leukosyyttien aktiivisuutta ja tappaa tunkeutuvat mikrobit. Echinacea on ihanteellinen myös kurkkukipuun ja turvotukseen infektion aikana.

Valkosipuli (Allium sativum) on erittäin tehokas vilustumista ja flunssaa aiheuttavia viruksia vastaan. Se voidaan ottaa ruoan kanssa, tuoreena neilikkana, kapseleina tai tinktuurana. Valkosipulin etuna on, että sitä voidaan käyttää talvella ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä sekä kylmän tai flunssan oireiden varalta.

Samento (Uncaria tomantosa) on toinen erittäin voimakas lääkekasvi, jota voidaan käyttää ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä ja vilustuminen tai flunssa. Alkuperäiskansalliset perulaiset ovat käyttäneet Samentoa vuosisatojen ajan erilaisten sairauksien hoidossa erittäin menestyksekkäästi. Tätä yrttiä on latinalaisella nimellä Uncaria tomendosa, tunnettuja kissan kynsiä ja Samentoa. Molemmat ovat hyviä immuunijärjestelmää stimuloivia aineita, mutta mikä tekee Smentosta sata kertaa tehokkaamman kuin kissan kynsi, on normaalissa kissan kynsissä läsnä olevan alkaloidiryhmän puuttuminen TOA (tetrasykliset oksindolialkaloidit). TOA voi vähentää toisen alkaloidiryhmän, joka tunnetaan nimellä POA (pentasykliset oksindolialkaloidit), tehokkuutta, ja juuri POA-alkaloideilla on voimakkaita immuunijärjestelmän ominaisuuksia. Ja koska Samento sisältää vain POA-alkaloideja, se tekee siitä ainutlaatuisen.

Jotkut tutkimukset osoittavat, että kylmää ja flunssaa vastaan ​​ei ole parempaa suojaa kuin Samento.

Käytä vilustumista ja flunssaa varten hunajaa ja sitruunaa. Ota yhden murskatun sitruunan mehu kolme kertaa päivässä kahdella teelusikalla hunajaa ja kiehuvaa vettä. Se todella auttaa.

On myös erilaisia ​​yrttiteitä, jotka voivat auttaa vilustumisessa ja flunssassa, kuten timjami, tillia ja kamomilla. Kokeile rooibosia tai punaista bush-teetä. Se sisältää runsaasti antioksidantteja, suojaa immuunijärjestelmää vapailta radikaaleilta ja auttaa torjumaan vilustumista ja flunssaviruksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *