Kuinka Germ X käsinpuhdistusaine tappaa bakteereita?

By | 18 marraskuun, 2020

Olet todennäköisesti nähnyt monia mainoksia Germ X -käsienpuhdistusaineista viime vuosina. Ne ovat yhä suositumpia, kun yritämme suojautua vaarallisten virusten ja bakteerien leviämiseltä. Monet kuluttajat ihmettelevät, mitä nämä tuotteet tekevät. Kuinka se toimii? Voinko todella tietää, onko tämä tehokasta? Näihin tuotteisiin liittyy monia kysymyksiä, tässä on joitain vastauksia.

Germ X Hand Sanitizer on alkoholipohjainen käsinpesu. Se tappaa 99% tai enemmän tavallisista bakteereista ja viruksista. Bakteerit, jotka aiheuttavat vilustumista, kurkku ja muita yleisiä sairauksia, jotka saavat ihmiset hakeutumaan lääkäriin. Nämä sairaudet aiheuttavat myös työn, koulun ja yleisen tuottavan ajan menetystä.

Siivoojat, kuten alkio x, ovat alkoholipohjaisia. Se on tarkoitettu käytettäväksi siellä, missä perinteisempiä saippuan ja veden puhdistusmenetelmiä ei ole käytettävissä. Kun laitat pienen määrän käsillesi ja hankaa liuosta, voila, hyönteiset tapetaan. Käsin pesty alkoholi aiheuttaa soluseinän tuhoutumisen ja bakteerien tai virusten kuoleman. Se toimii kosketuksessa, mutta ei anna sinulle pysyvää kattavuutta. Käsinpesu on suoritettava uudelleen aina, kun kädet joutuvat kosketuksiin mahdollisesti tartunnan saaneen alueen kanssa. Näitä alueita ovat esimerkiksi ruokakauppakärryt, ovenkahvat, muiden kosketukset kaupassa, puhelin ja luettelo jatkuu. Desinfiointiaineet, kuten germ x, sisältävät kosteusvoiteita, jotka estävät alkoholia kuivumasta ihoa.

Se on yhtä helppoa kuin voiteen levittäminen. Tämän tuotteen mukana toimitetaan useita lähetystapoja. Voit valita pyyhkeistä, geeleistä, suihkeista ja muusta. Kaikki ovat yhtä tehokkaita. Ei vettä tai pyyhkeitä. Joten mistä tiedät, toimiiko se? Tämä voidaan arvioida virusten ja vilustumisen määrän vähenemisen perusteella. Saat parhaat tulokset, jos pidät tarkasti ympäristöäsi ja käytät pyykkiä tarvittaessa tarvittaessa säännöllisesti käsinpesemällä perinteisellä kuumalla saippualla ja vedellä.

Se ei sovellu käsiin, jotka ovat voimakkaasti likaisen tai muun aineen saastuttamia. Jos aiot olla tekemisissä ruoan kanssa, käytä geeliä ja odota 15 sekuntia, kunnes se saavuttaa maksimaalisen tehon. Sinun on silti pestävä kätesi säännöllisesti kuumalla saippualla ja vedellä, jotta voit paremmin suojata sinua ja perhettäsi bakteereilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *