Kertakäyttöiset lääketieteelliset tarvikkeet: 3 erilaista lääketieteellistä käsinettä

By | 29 lokakuun, 2020

Freedonian teollisuustutkimuksen mukaan kertakäyttöisten lääketieteellisten tarvikkeiden maailmanlaajuisen kysynnän odotetaan kasvavan 5,5% vuodessa ja saavuttavan 169 miljardia dollaria vuoteen 2014 mennessä. Haavalääkkeiden kysynnän odotetaan pysyvän suurimpana. Kysynnän odotetaan kasvavan 4,6% vuodessa ja saavuttavan 30 miljardia dollaria vuoteen 2014 mennessä. Lisäksi kuitukankaiden lääkinnällisten kertakäyttötuotteiden maailmanlaajuisen kysynnän odotetaan kasvavan 4,4% vuodessa ja saavuttavan 25 miljardia dollaria vuoteen 2014 mennessä.

Useimmilla lääkinnällisillä kertakäyttötuotteilla on keskipitkä tai pitkä käyttöikä. Nämä tuotteet ovat yleensä lyhytaikaista tai kertakäyttöistä. Joitakin yleisiä lääketieteellisiä kertakäyttötuotteita ovat tutkimushanskat, kenkäsuojukset, kirurgiset verhot, kirurgiset kylpytakit, laboratoriotakit, eristystakit, neulat, ruiskut ja yksittäiset sarjat ja tarjottimet, kasvonaamarit, suojalasit, puuvillapyyhkeet ja steriilit pyyhkeet.

Kertakäyttöiset lääketieteelliset tarvikkeet: erityyppiset kertakäyttökäsineet

Kertakäyttöisistä lääketieteellisistä tarvikkeista on tulossa nopeasti jokaisen terveydenhuollon ammattilaisen valinta. Yhä useammat lääkärit valitsevat lääketieteellisiä tarvikkeita suojellakseen itseään ja potilaansa tappavilta tartuntatauteilta ja muilta lääketieteellisiltä komplikaatioilta.

Yksi yleisimmistä kertakäyttötarvikkeista, joita lääkärit käyttävät, ovat lääketieteelliset käsineet. Niitä käytetään pääasiassa tutkimuksiin ja kirurgisiin toimenpiteisiin. Niiden päätehtävä on estää veren, kehon nesteiden, erittäin tarttuvien taudinaiheuttajien, myrkyllisten aineiden ja muiden epäpuhtauksien siirtyminen.

Lääketieteelliset käsineet ovat jauhemaisia ​​tai jauhemattomia. Jauhemaiset käsineet käyttävät maissitärkkelystä voiteluun, joten ne on melko helppo laittaa päälle. Tällaisia ​​käsineitä ei kuitenkaan yleensä käytetä kirurgisissa tai muissa herkissä toimenpiteissä, kun maissitärkkelys pääsee kudoksiin ja häiritsee paranemista. Lääketieteelliset käsineet on valmistettu erilaisista polymeereistä, mukaan lukien:

Lateksi käsineet

Lääketieteelliset lateksikäsineet ovat erittäin joustavia, paksuja ja suojaavia. Nämä käsineet tarjoavat parhaan tarkkuuden, tarkan hallinnan ja korkean kosketusherkkyyden käyttäjälle. Lateksikäsineet voivat kuitenkin aiheuttaa allergioita joillekin ihmisille.

Nitriilikäsineet

Kertakäyttöiset nitriilikäsineet ovat loistava vaihtoehto terveydenhuollon ammattilaisille, joilla on lateksiallergioita. Nämä hansikkaat tunnetaan korkeasta mukavuudesta, puhkeamiskestävyydestä ja monista kemikaaleista. Nitriilikäsineitä käyttävät paitsi lääketieteen ammattilaiset, myös kemistit, tatuoijataiteilijat ja puutarhurit.

Vinyylikäsineet

Nämä käsineet on valmistettu polyvinyylikloridista tai PVC: stä. Vinyylikäsineet tunnetaan inertteistä ominaisuuksistaan. Näillä käsineillä on myös useita muita kuin lääketieteellisiä käyttötarkoituksia. Niitä käyttävät maalarit, siivoojat ja ruokapalvelujen ammattilaiset.

Käy osoitteessa expressmedicalsupplies.com ja osta korkealaatuisia kertakäyttötarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan. Tällä yrityksellä on yksi suurimmista lääketuotteiden online-luetteloista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *