KÄYTTÖEHDOT

Nämä ehdot säätelevät tämän sivuston käyttöä. Vierailemalla tällä sivustolla, vahvistat ja hyväksyt nämä Käyttöehdot. Nämä käyttöehdot voivat muuttua Always4life.com (kutsutaan ”yritys”) milloin tahansa ja oman harkintansa mukaan ilman ennakkoilmoitusta. Tämän verkkosivuston käyttö muutosten jälkeen tarkoittaa, että hyväksyt nämä muutokset. Seurauksena, suosittelemme, että tarkistat ehdot joka kerta, kun käytät tätä sivustoa.

TEOLLIS-JA TEKIJÄNOIKEUDET

Ymmärrät ja hyväksyt, että kaikki sisältö ja materiaalit saatavilla tällä sivustolla on suojattu tekijänoikeus -, tavaramerkki -, palvelu tuotemerkkejä, patentteja, liikesalaisuuksia tai muita omistusoikeuksia ja lakeja. Paitsi jos se nimenomaisesti sallitaan Always4life.com hyväksyt, että et saa myydä, lisensoida, vuokrata, muuttaa, jakaa, kopioida, jäljentää, lähettää, esittää julkisesti, käynnistää julkisesti, julkaista, muokata, tai luoda johdannaisia tuotteita näistä materiaaleista tai sisältöä.

Kuten edellä todettiin, jäljentäminen, kopiointi tai jakelu kaupallisiin tarkoituksiin materiaaleja tai elementtejä tällä sivustolla on ehdottomasti kielletty ilman kirjallista lupaa sivuston ylläpitoon. Always4life.com lisätietoja tällaisen luvan pyytämisestä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

KOLMANNEN OSAPUOLEN LINKIT / HYPERLINKIT

Tämä sivusto voi linkittää sinut muihin Internet-sivustoihin. Nämä sivustot voivat sisältää tietoja tai materiaalia, joita jotkut ihmiset saattavat pitää sopimattomina tai loukkaavina. Nämä muut sivustot eivät ole hallinnassa Always4life.com ja SINÄ ymmärrät sen. Always4life.com se ei ole vastuussa tällaisten sivustojen sisällön tarkkuudesta, tekijänoikeuksien noudattamisesta, laillisuudesta, hyvistä tavoista tai muista näkökohdista. Tällaisen linkin sisällyttäminen ei tarkoita sivuston hyväksyntää tai mitään yhteyttä sen operaattoreihin.

OTA YHTEYTTÄ

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, voit kirjoittaa meille osoitteessa newsletter@Always4life.com.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

KAIKKI MATERIAALIT, TIEDOT, OHJELMISTOT , TUOTTEET JA PALVELUT, JOTKA SISÄLTYVÄT TAI OVAT SAATAVILLA TÄMÄN SIVUSTON KAUTTA (YHDESSÄ ”SISÄLTÖ”), OVAT ”SELLAISENAAN” JA ”KÄYTETTÄVISSÄ” KÄYTETTÄVÄKSI. SISÄLTÖ TARJOTAAN ILMAN MINKÄÄNLAISTA TAKUUTA, NIMENOMAISTA TAI HILJAISTA, MUKAAN LUKIEN, MUTTA EI RAJOITTUEN, OLETETUT TAKUUT SOVELTUVUUDESTA KAUPANKÄYNNIN KOHTEEKSI, SOPIVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN, TAI LOUKKAAMATTOMUUDESTA. YHTIÖ JA SEN EDUSTAJAT EIVÄT TAKAA, ETTÄ SISÄLTÖ ON TÄSMÄLLISTÄ, LUOTETTAVAA TAI OIKEA, TAI ETTÄ TÄMÄ SIVUSTO EI OLE KÄYTETTÄVISSÄ MILLOIN TAHANSA TAI MISSÄÄN TIETYSSÄ PAIKASSA; ETTÄ MAHDOLLISET VIAT TAI VIRHEET KORJATAAN; TAI ETTÄ SISÄLTÖ EI SISÄLLÄ VIRUKSIA TAI MUITA HAITALLISIA KOMPONENTTEJA. KÄYTÄT TÄTÄ SIVUSTOA VAIN OMALLA VASTUULLASI. KOSKA JOTKUT LAINKÄYTTÖALUEET EIVÄT SALLI TIETTYJEN TAKUIDEN POISSULKEMISTA, NÄMÄ POISSULKEMISET EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ KOSKE SINUA.

VASTUUNRAJOITUS

Ei missään tapauksessa pitäisi Always4life.com tai sen edustajat ovat vastuussa välittömistä, välillisistä, rikosoikeudellisista, satunnaisista, erityisistä tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää tätä sivustoa. Tätä rajoitusta sovelletaan riippumatta siitä, perustuuko odotettu vastuu sopimukseen, rikkomukseen, huolimattomuuteen, tiukkaan vastuuseen tai muihin syihin, vaikka Always4life.com minua varoitettiin tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta. Koska jotkin lainkäyttöalueet eivät salli poissulkemista tai rajoittamista satunnaisista tai välillisistä vahingoista, Always4life.com vastuu tällaisissa lainkäyttöalueilla tulisi rajoittaa lain mukaisesti.

KORVAUS

Pyynnöstä ulkopuolelta Always4life.com sitoudut suojaamaan, puolustamaan ja pidä Always4life.com sekä niiden työntekijät, yrittäjät, johtajat ja esimiehet kaikki velat, saamiset ja kulut, mukaan lukien asianajopalkkiot, jotka aiheutuvat sinun väärinkäytöstä tämän sivuston.

DIVISIOONAT JA INTEGRAATIOT

Ellei tässä toisin mainita, tämä sopimus muodostaa koko sopimuksen sinun ja Always4life.com suhteessa tällä sivustolla, ja se korvaa kaikki aiemmat tai samanaikaiset viestinnän välillä sinulle ja Always4life.com kuten tämän sivuston. Jos jokin osa näistä käyttöehdoista on päättynyt tai virheellinen tai sitä ei ole sovellettava, että osa on noudattanut voimassa olevan lain mukaisesti siten, vastaamaan mahdollisimman tarkasti alkuperäistä aikeet osapuolille, ja jäljellä on edelleen oltava täysin voimassa.