Helppo johdatus suolaterapiaan

By | 29 lokakuun, 2020

Lääketeollisuus kasvaa epäilemättä joka päivä. Kaikki tuntemasi oireet voidaan hoitaa helposti pillereillä tai päivittäisellä lääkeannoksella. Se on erittäin helppo saada mukaan, kuinka helposti kehomme ongelmat voivat kadota. Mutta joskus pillerit tai lääkkeet eivät ole paras vaihtoehto. Toistuvien sairauksien tai kehon ongelmien vuoksi, jos otat samaa lääkettä liian monta kertaa, kehosi voi kehittää immuniteettia sitä vastaan, mikä vaatii suurten annosten olevan tehokkaita. Luonnolliset hoidot ovat saamassa jälleen suosiota, koska ne voidaan tehdä turvallisesti ja tehokkaasti kotona ja vähemmän riskeillä.

Tunnettu luonnollinen hoito on suolahoito. Suolaterapia on peräisin 1200-luvulta. Tämä luonnollinen ja ei-invasiivinen hoito käsittää mikroskooppisten suolahiukkasten hengittämisen hengityselinten puhdistamiseksi. Negatiivisesti varautuneiden suolaionien (joita löytyy esimerkiksi rannoista tai vesiputouksista) on havaittu vähentävän limaa ja tulehdusta keuhkoissa. Tämä vaikutus parantaa hengitystiesairauksia, kuten astmaa, allergioita, keuhkoputkentulehdusta, sinusinfektioita, kroonista obstruktiivista keuhkosairautta (COPD) ja monia muita. Ohentamalla limaa ja vähentämällä tulehdusta hengitystiet selkeytyvät potilaalle. On myös helpompaa yskä ja poistaa ei-toivotut aineet keuhkoista.

Suolaterapia on muutakin kuin hengityselinten puhdistaminen. Erään PubMedissä julkaistun tutkimuksen mukaan ”Se estää bakteerien kasvua ja joissakin tapauksissa tappaa ne. Myös fagosyyttien aktiivisuus lisääntyy. Tällä on myönteinen vaikutus potilaiden hyvinvointiin ja rentouttava keskushermosto. Se voi estää tai ainakin vähentää hengitysteiden tulehdusta. Se parantaa keuhkojen toiminnan parametreja, vähentää keuhkoputkien hyperreaktiivisuutta, mikä on merkki vähentyneestä tulehduksesta. ” Tappamalla bakteerien kasvun, niiden on paljon vaikeampi levitä ja tartuttaa keho. Tämä auttaa sinua saamaan vähemmän vilustumista ja infektioita kehosi vahvuuden vuoksi. Kaiken kaikkiaan nämä suolaterapian lisäedut parantavat vain elämänlaatua.

Koska suolahoito on huumeetonta, se on loistava vaihtoehto lapsille, etenkin nirsoille. He eivät edes huomaa sisäänhengitettäviä suolahiukkasia, koska ne ovat niin pieniä, mikä tekee niistä erittäin helppoja hoitaa. Tutkimuksia on tehty myös astmaa sairastavilla lapsilla ja suolaterapian vaikutuksesta heihin. PubMed totesi, että ”hoitoryhmä osoitti tilastollista parannusta useimpien elämänlaatukyselyjen parametrien suhteen”. ja ”Pilottitutkimuksemme viittaa siihen, että suolahuoneella, jossa on halogeneraattori, voi olla hyödyllisiä vaikutuksia lievää astmaa sairastavilla lapsilla.” Yhä useammat tutkimukset osoittavat suolaliuoksen positiivisen vaikutuksen ja elämänlaadun potilaisiin. Viimeaikaisen tutkimuksen lisäksi suolaterapiaa on käytetty perinteisenä lääkkeenä vuosisatojen ajan. Euroopassa on monia suolahoitolat, joiden hoidon maksaa terveysministeriö joissakin Euroopan maissa.

Suolaterapia voi tehdä paljon sinulle, ja sitä voidaan helposti käyttää myös kotona. Tämä hoito ei rajoitu vain hengityselinsairauksiin. Se voi auttaa ehkäisemään monia erilaisia ​​sairauksia, ennen kuin ne vaikuttavat sinuun, vahvistamalla koskemattomuutta. Se on turvallinen, edullinen eikä sillä ole sivuvaikutuksia, kuten useimmat reseptilääkkeet. Tule luonnolliseksi ja kokeile suolahoitoa jo tänään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *