Golden Technologies Buzzaround XL ja Pride Mobility Go-Go Elite Traveller

By | 13 lokakuun, 2020

Työskentelen All Star Medicalin palveluksessa ja haluamme tänään näyttää sinulle Golden Technologies Buzzaround XL: n ja Pride Mobility Go-Go Elite Travellerin. Molemmat ovat heidän kolmipyöräisiä versioitaan. Nämä ovat luultavasti suosituimpia skoottereitamme, ja haluamme vain laittaa ne vierekkäin, jotta näet eron. Olemme Pride- ja Golden Technologies -faneja, joten meillä ei silti ole mitään mieltymyksiä, mutta haluamme näyttää sinulle niiden tarjoamat ominaisuudet, jotta kaverit eivät ehkä pääse kauppaan katsomaan näitä tuoleja. Voit tehdä oikean päätöksen verkossa ja tehdä tilauksen All Star Medicalissa.

Joten minulla on, aloitan Buzzaround XL: llä. Kuten näette, sinulla on pyöreä kahva. Se kiertyy kokonaan molempien puolien ympärille, joten on helppo kääntyä toiselle puolelle. Kahvaan verrattuna Elite Traveller on vain poikkipalkki, joten voit kääntyä molemmille puolille. Jälleen eron vertaamiseksi nopeuden liipaisin on täällä. Ja sitten on nopeuden ja peruutuksen liipaisin. Näet valitsimet ja kaikki on hyvin, hyvin samanlaista. Siinä on avain, äänimerkki ja pikavalinta sekä akun ilmaisin. Korejasi ovat melkein identtiset. Sanoisin, että Buzzaround XL: llä on hieman suurempi kori. Tarvittaessa on myös kynä. Ne ovat irrotettavia. Sinulla on mahdollisuus ladata täällä Buzzaroundissa, aivan kuten Elite Travellerin kanssa. Voit ladata täältä. Joten molemmilla on ylhäällä latauspisteet, jotka ovat erittäin käteviä, jos et voi kumartua saavuttaaksesi alareunassa olevan laturin. Buzzaround XL: ssä on valo, jonka voit kytkeä päälle täältä. Tämä on luultavasti yksi niistä ominaisuuksista, joita Elite Traveleriltä puuttuu. En näe tässä paljon merkitystä. Joskus, ehkä yöllä, valo todella on kätevä. Mutta muuten, ei paljon. Akkutilasi ovat, kuten näette, hyvin samankaltaisia. Otan ne pois. Yksi hieno ominaisuus, jonka molemmat yritykset tekevät, on se, että ne antavat sinulle mahdollisuuden ladata se kotisi sisällä ottamatta akkua ja koko tuolia sisälle.

Joten jos olet lomalla tai muualla ja sinulla on vähän tilaa, tarvitset vain laturin ja akun, ja voit jättää skootterin tarpeettomasti autoon, tiedä, tuo kaikki tarvittaessa. Joten tämä on hieno pieni ominaisuus. Molempien huippunopeus on neljä mailia tunnissa. Eliitin kääntösäde on 33 tuumaa, kun taas Buzzaround XL: n 37. Ero on siis noin neljä tuumaa. Go-Go Eliten kokonaispaino on 76 kiloa, kun se on 100. Elitin raskain paino on 29,5 kiloa, ja tämä on itse asiassa kehys, jonka näytän sinulle, kun rikkoutun. Ja Buzzaroundissa se on 35 puntaa, joten tiedät, että ne ovat noin kuusi kiloa.

Huomaat, että kun istun tässä tuolissa, jalkani Buzzaround XL: llä, minulla on hieman enemmän jalkatilaa Buzzaround XL: llä kuin Elite Travelerilla. Tämä voi olla hyvä tai huono. Tiedätkö, se riippuu vain siitä, yritätkö saada vahvemman skootterin. Rajoitetut tilat, ehkä valinta – Elite Traveler. Jos tarvitset hieman enemmän jalkatilaa, Buzzaround XL on todennäköisesti valinta. Mielestäni molempien kokonaispituus on 37 ”Elite Travellerilla ja 42” Buzzaround XL: llä.

Maavara on kaksi tuumaa Buzzaroundissa … Anteeksi, Elite Travellerissa. Ja Buzzaround XL on kolme tuumaa. Joten ero on yksi tuuma. Pyörät ovat kooltaan hyvin samanlaisia. Seuraava asia, jonka haluan näyttää sinulle, on se, miten ne hajoavat. Molempien skoottereiden hieno asia on se, että ne ovat erittäin kannettavia. Voit rikkoa ne ja laittaa ne auton takaosaan, auton tavaratilaan. Jälleen raskain asia on 29,5 tai 35 kiloa. Joten se ei ole ongelma, jos pystyt käsittelemään tuota painoa. Helppo kantaa.

Joten näytän sinulle Buzzaround XL: n. Olen jo poistanut akun. Näet, se vain ponnahtaa ulos. Sinulla on kynä täällä. Hyppää ulos, tämä kynä. Sinulla on peräsin, jota voit säätää, jos haluat sen lähemmäksi tai kauemmas, mutta siinä on hyvä, että voin sulkea sen, kiristää sen, poistaa akun ja Elite ja Buzzaroundilla on pieni mekanismi. mikä korjaa tämän. Joten tämä on painavin juttu 35 kilolla. Sitten sinulla on moottori ja kaikki mitä voit ottaa. Jälleen tässä ovat Buzzaround XL -tuotteesi.

Sama on Elite Travellerisi kanssa. Sinulla on kynä. Voit noutaa sen. Voit käyttää myös samaa ohjausjärjestelmää. Kiristä tämä, käännä tämä laite tänne, ja sitten otan sen. Ja kori irtoaa myös. Kuten näette, ne epäonnistuvat helposti. Videon seuraavassa osassa näytämme kuinka hän liikkuu maastossa. Vain antaa sinulle idea, jotta voit nähdä heidät toiminnassa. Tämä on suurin asia, jonka olen nähnyt ihmisiltä, ​​jotka ovat kysyneet YouTube-videoistamme, että haluan nähdä ne eri paikoissa. Ja tässä teemme seuraavaksi, näytämme sen matolla, lehtipuulla ja jopa vietämme sen ulos. Tavallaan näyttää kuinka he ajavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *