EMF-suodattimen ilmanpuhdistimet ylittävät HEPA-suodattimet edistyneimpänä kodin ilmanpuhdistusjärjestelmänä

By | 21 marraskuun, 2020

On pitkään tiedetty, että ulkoilman saastuminen voi vahingoittaa terveyttämme. EPA: n tutkimus osoittaa kuitenkin, että sisäilman epäpuhtaustasot voivat olla 2-5 kertaa korkeammat ja joskus yli 100 kertaa korkeammat kuin ulkona. Ottaen huomioon, että vietämme 90% ajastamme sisätiloissa, ei ole mikään yllätys, että EPA suosittelee ilmanpuhdistimien käyttöä. Lasten, astmaa ja allergioita sairastavien sekä hengitysvaikeuksista kärsivien ihmisten tarve on vieläkin suurempi.

Ilmanpuhdistimen valinta vaikuttaa suoraan kodin ilmanlaatuun ja siellä asuvien terveyteen. 1950-luvulta lähtien HEPA (High Efficiency Particulate Aid) on ollut ilmanpuhdistuksen kultainen standardi. Uusi vallankumouksellinen tekniikka, nimeltään Enhanced Media Filtration (EMF), kuitenkin ylitti HEPA: n yleisen tehokkuuden. Armeija kehitti tekniikan vastauksena bakteerisodan uhkaan. Sitä käytettiin myöhemmin valmistusprosesseissa, joissa vaadittiin ”puhdasta tilaa” ilman hiukkasia. Nykyään on olemassa useita yrityksiä, jotka ovat yhdistäneet ilmanpuhdistuksen parhaat puolet EMF-tekniikkaan.

Tämän seurauksena maailman edistynein ilmanpuhdistusjärjestelmä on nyt kodin käytettävissä, kun hallitaan ilmassa olevia hiukkasia, kuten home itiöitä, savuhiukkasia, hometta, viruksia, lemmikkieläinten hilseä, siitepölyä ja pölypunkkeja. Monet näistä laitteista täyttävät FDA: n sääntelemät luokan II lääkinnälliset laitteet, mikä tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää hiukkasten poistamiseen ilmasta lääketieteellisiin tarkoituksiin.

Siivousprosessissa on kaksi tärkeää näkökohtaa, jotka tekevät EMF: stä tehokkaamman kuin HEPA ja muut kotitalouksien ilmanpuhdistimet. Ensimmäinen koskee saastuneen ilman talteenottoa. HEPA käyttää tiheää paperialustaa, joka pystyy poistamaan 99,97% 0,3 mikronin hiukkasista. Vakava ongelma voi kuitenkin syntyä, jos puhaltimen moottori ei ole riittävän tehokas ohjaamaan suodattamatonta ilmaa HEPA-suodattimeen. Ilmassa olevat epäpuhtaudet voivat ohittaa huonosti suljetun suodattimen ja päästä takaisin huoneilmaan. EMF-ilmanpuhdistimet voivat luoda ilmavirran suljetussa suodatinkammiossa. Laadukkaan EMF-järjestelmän ansiosta tämä toiminta takaa 100-prosenttisen suodatuksen EMF-suodattimen avulla.

Toiseksi yksi HEPA-suodattimen suurista haitoista on, että se ei tappaa mikro-organismeja. Seurauksena on, että epäpuhtaudet, kuten pölypunkit, pölypunkkien ulosteet, bakteerit, virukset ja home, voivat kasvaa suodattimessa. Jos ilmanpuhdistin on huonosti tiivistetty, moottori on heikko tai suodatinta ei vaihdeta ajoissa, roskat voivat vuotaa takaisin hengitettävään ilmaan. Sen sijaan EMF-puhdistusaineet vangitsevat ilmassa olevat hiukkaset suljetussa kammiossa, jossa ne käsitellään bakteereja tappavalla EMF-tekniikalla. Tämä prosessi tappaa bakteerien, homeiden, sienien ja virusten DNA: n.

Nämä edistyneet EMF-ilmanpuhdistimet sopivat helposti mihin tahansa huoneeseen tai toimistoon, ja useimmat voivat puhdistaa jopa 500 neliömetriä.

Myrkylliset aineet tulevat pääasiassa syömistämme ruoasta, hengitettävästä ilmasta ja vedestä, jota juot tai imemme ihomme läpi. Ilmanpuhdistin on tärkeä osa terveellistä kotiympäristöä. Mutta jokaisessa kodissa pitäisi olla toinen vesihuoltojärjestelmä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *