7 sitruunan parantavaa salaisuutta

By | 20 marraskuun, 2020

Sitruuna ja pahanhajuinen hengitys:

Juo tuoretta sitruunamehua, joka on makeutettu pienellä hunajalla, kaksi (2) – kolme (3) kertaa päivässä makean hengityksen saamiseksi.

Sitruunan ikenitauti:

Pyorrhea: tai parodontiitti, on periodontaalisen taudin edistynyt vaihe, jossa hampaita tukevat nivelsiteet ja luut tulehtuvat ja tarttuvat. Tämä johtuu yleensä ientulehduksesta, joka on ikeniin vaikuttava parodontiitti. Jotkut tunnetut hammaslääkärit määräävät suolan kanssa sekoitettua sitruunamehua itsepäinen pyorrhea -tapauksissa.

Jalka- ja sitruunaurheilijat:

Urheilijan jalka voidaan korjata ilman kalliita voiteita. Sekoita yhtä suuri osa sitruunamehua papaijamehuun ongelman ratkaisemiseksi.

Sitruuna ja kaihi:

”Tohtori Gerald Stahl kertoo lukemattomista kaihitapauksista, joita voitaisiin hoitaa silmätippoilla, jotka sisältävät puolet sitruunamehua ja puoliksi tislattua vettä kolme (3) kertaa päivässä.” Jumalan ensiapupakkaus Mamon ja Dyer Rhonda Wilson

Sitruuna ja astma:

Tohtori Joseph H.Greer paransi potilasta astmasta antamalla heille kaksi (2) rkl sitruunapuristettua mehua ennen jokaista ateriaa ja ennen nukkumaanmenoa yleisen detoksifioivan ruokavalion (erityisesti nestemäisten maitotuotteiden poistaminen) lisäksi.

Paksu katari (limainen) ja sitruuna:

Tl oliiviöljyä ja teelusikallinen sitruunasta uutettua mehua voidaan annostella asteittain pipetin läpi, jolloin tippa tippuu jokaisen sieraimen läpi. Se voidaan myös pistää korviin viikoittain puhdistusta ja sävytystä varten.

Sitruuna / akne:

Varmista, että ihosi on puhdas. Purista 1 tl sitruunamehua pieneen kulhoon. Käytä puuvillapalloa imeäksesi osan mehusta. Jos se palaa, laimenna se vedellä. Levitä mehua aknelle, valkopäälle, mustapäille ja näppylöille. Jätä se yön yli ja pese pois aamulla. Käytä sitä uudelleen. Jos huomaat, että mehu on liian voimakas, jätä se jopa laimennettuna vedellä, huuhtele se pois 10 minuutin kuluttua kylmässä vedessä.

Odottaa parannusta tällä lääkkeellä noin 2 viikossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *